Tortillapaistos

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tortillapaistos

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 400 g jauhelihaa
3 1 rkl öljyä
4 1 pussi pakasteherne-maissi-paprikasekoitusta
5 1 tl suolaa
6 2 tl chilijauhetta
7 1 prk (2 dl) paseerattua tomaattia
8 0,5 prk salsakastiketta
9 8 tortillaa
10 1 avokado
11 1 tomaatti
12 1,5 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 74 g 294 g
Proteiinia 39 g 156 g
Rasvaa 32 g 130 g
Kuitua 8 g 33 g
Energiaa kJ 3 122 12490
Energiaa kcal 746 2985

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista sipuli öljyssä padassa. Lisää jauheliha, murenna se pieneksi ja ruskista sekin. Lisää pakastevihannekset, mausteet, paseerattu tomaatti ja salsakastike. Keittele muutama minuutti ja tarkista maku. Aseta leivinpaperilla peitetylle uunipellille tortilla ja levitä sille kastiketta. Lado samanlaisia kerroksia päällekkäin siten, että päällimmäiseksi tulee tortilla. Halkaise avokado, poista siemen ja kuori. Viipaloi malto. Viipaloi myös tomaatti. Asettele viipaleet tortillakakun pinnalle ja sirottele päälle juustoraastetta. Voit valmistella ruoan tähän asti valmiiksi. Pane keko ennen tarjoamista 200-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi. Tarjoa lisänä salaattia ja kermaviilikastiketta.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5