Tortillamunakkaat

27.12.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tortillamunakkaat

Valmista maukkaat munakkaat tortillaan käärittynä. Tämä mainio brunssiherkku kätkee sisälleen maukasta pekonia.

Ainekset

4 annosta
1 2 vehnätortillaa
2 2 pekoniviipaletta
3 4 kananmunaa
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 57 g
Proteiinia 10 g 41 g
Rasvaa 12 g 49 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 869 3475
Energiaa kcal 208 831

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Edullinen
Pääruoka-aine Muna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puolita vehnätortillat. Aseta muffinipellin koloihin tai pieniin uunivuokiin kapea kaistale leivinpaperia. Kiepsauta vehnätortillalevy kartioksi ja paina muffinipellille niin, että siitä muodostuu kuppi. Paina pohja tasaiseksi, jotta muna ei pääse vuotamaan kupista.

Pilko pekonit ja paahda rapeiksi pannulla. Ripottele pekonirouhe tortillakuppeihin. Riko yksi muna jokaiseen tortillakuppiin niin, että keltuainen säilyy ehjänä. Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kananmuna muna pekoni
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5