Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tortellinit ja auringonkukansiemenpesto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
(à 250 g) juustotäytteisiä ja tuorepastatortellineja

Pestokastike

1 dl
Paahdettuja auringonkukansiemeniä
1 kpl
Ruukku basilikaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 dl
Hienoksi raastettua parmesaanijuustoa
1/4 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Kylmäpuristettua oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Tee ensin pestokastike. Paahda auringonkukansiemenet kuivassa ja kuumassa pannussa kauniin värisiksi. Varo polttamasta siemeniä.Siirrä auringonkukansiemenet tehosekoittimeen tai -silppuriin. Lisää revityt basilikanlehdet, kuorittu ja silputtu valkosipulinkynsi, parmesaani, suola ja pippuri. Pyöräytä tasaiseksi. Lisää öljy ja sekoita nopeasti tasaiseksi.Keitä tortellinit kypsiksi runsaassa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta tortellinit lävikössä ja tarjoa ne heti pestokastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.