Tortellini-keitto

12.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tortellini-keitto

Ainekset

4 annosta
1 250 g juustotäytteisiä tortellineja
2 1 l vettä
3 2 kasvisliemikuutiota tai 3 rkl fondia
4 1 rkl tomaattisosetta
5 1 kesäkurpitsa
6 0,5 dl tuoretta salviaa, persiljaa tai basilikaa
7 250 g kirsikkatomaatteja
8 100 g ilmakuivattua kinkkua tai pekonia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 39 g 155 g
Proteiinia 15 g 59 g
Rasvaa 8 g 30 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 194 4775
Energiaa kcal 285 1141

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot, Pastaruoat
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Pese ja halkaise tomaatit.Kuumenna vesi, lisää kasvisliemikuutio tai -fondi. Keitä kesäkurpitsanpaloja liemessä noin viisi minuuttia.Lisää keitetyt tortellinit, yrtti ja halkaistut tomaatit. Keitä viisi minuuttia. Lisää kypsät tortellinit ja tomaattisose.Paista paloiteltu kinkku tai pekoni kevyesti pannulla.Jaa keitto tarjoiluastioihin tai kaada kulhoon, lisää paistettu kinkku tai pekoni pinnalle. Tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5