Tonnikalatäytteiset muffinit

23.1.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalatäytteiset muffinit

Ainekset

8 kappaletta
1 2 dl kermaviiliä
2 1 muna
3 3 dl vehnäjauhoja
4 1 tl leivinjauhetta
5 0,5 tl suolaa
6 0,75 dl sulatettua tai juoksevaa margariinia
7 0,5 dl hienonnettua tilliä
Täyte
1 200 g tonnikalaa öljyssä
2 1 dl raejuustoa
3 0,5 dl ranskankermaa
4 2 rkl hienonnettua tilliä
Koristeeksi
1 katkarapuja
2 tilliä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 147 g
Proteiinia 13 g 101 g
Rasvaa 15 g 117 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 1 072 8578
Energiaa kcal 256 2050

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kermaviili ja muna keskenään. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lisää ne sulan rasvan kanssa vuorotellen taikinaan. Lisää hienonnettu tilli ja sekoita. Jaa taikina voideltuun muffinipeltiin. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.Anna muffinien jäähtyä hetken aikaa ennen kumoamista. Sekoita täytteen aineet keskenään. Leikkaa muffinit halki ja täytä. Koristele katkaravuilla ja tillinoksilla.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5