Tonnikalatäyte uuniperunalle

28.10.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalatäyte uuniperunalle

Ainekset

4 annosta
1 1 prk raejuustoa
2 100 g ruohosipulituorejuustoa
3 1 prk tonnikalaa tillikastikkeessa
4 1 päärynä
5 2 rkl tilliä tai ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 21 g
Proteiinia 17 g 67 g
Rasvaa 7 g 28 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 638 2552
Energiaa kcal 152 610

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Kastikkeet, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita raejuuston joukkoon tuorejuusto ja tonnikala. Kuori ja raasta päärynä. Lisää täytteeseen ja sekoita tasaiseksi. Lisää halutessasi tuoretta tilliä tai ruohosipulia. Tarjoile uuniperunan täytteenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5