Tonnikalatahnalla täytetyt croissantit

27.12.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalatahnalla täytetyt croissantit

Ainekset

6 annosta
1 1 pussi pakastecroissanteja (6 kpl)
Tonnikala-kapristahna
1 1 prk öljyyn säilöttyä tonnikalaa (227 g)
2 0,5 dl silputtua tilliä
3 1,5 rkl sitruunanmehua
4 1 dl majoneesia
5 2 rkl pieniä kapriksia
6 0,5 dl silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
7 reilu ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 rapeaa salaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 135 g
Proteiinia 14 g 83 g
Rasvaa 18 g 110 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 296 7774
Energiaa kcal 310 1858

Reseptitiedot

Ruokalajit Lisäkkeet, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista croissantit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Valmista tonnikalatahna. Valuta öljy tonnikalasta. Yhdistä kaikki ainekset. Tarkista maku. Halkaise croissantit ja täytä salaatilla ja tonnikalatahnalla. Tarjoa heti.

 

Vinkki! Halutessasi voit lisätä croissanttien täytteeksi tonnikalatahnan lisäksi keitettyä ja viipaloitua kananmunaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5