Tonnikalasämpylät

28.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalasämpylät

Ainekset

8 kappaletta
1 2 prk (à 185 g/140 g) tonnikalahiutaleita
2 1 rkl säilöttyjä paprikasuikaleita
3 1 pieni punasipuli
4 1 tomaatti
5 1 rkl tuoretta tilliä
6 0,5 dl kevytmajoneesia
7 0,5 dl kevytranskankermaa
8 1 rkl sitruunamehua
Lisäksi:
1 4 sämpylää

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 83 g
Proteiinia 10 g 82 g
Rasvaa 7 g 57 g
Kuitua 1 g 9 g
Energiaa kJ 617 4939
Energiaa kcal 148 1180

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Valuta tonnikala ja paprikasuikaleet liemistään. Kuori ja hienonna punasipuli, huuhtele ja hienonna tomaatti ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Levitä tonnikalatäytettä sämpylänpuolikkaille ja siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunissa 5 minuuttia. Koristele tillillä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5