Tonnikalasalaatti

15.7.2009
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalasalaatti

Raikkaaseen ja ruokaisaan tonnikalasalaattiin sopivat rucola, basilika ja salaattijuusto.

Ainekset

4 annosta
1 2 prk (á 185/150 g) tonnikalaa
2 1 kurkku
3 3 tomaattia
4 100 g salaattijuustoa
5 1 ruukku jääsalaattia
6 50 g rucolasalaattia
Kastike:
1 3 rkl oliiviöljyä
2 1,5 rkl sitruunamehua
3 suolaa ja rouhittua mustapippuria
4 2 rkl hienonnettua basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 23 g
Proteiinia 14 g 57 g
Rasvaa 17 g 69 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 985 3940
Energiaa kcal 236 942

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Salaatit, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta tonnikalat. Pese ja paloittele kurkut ja tomaatit. Paloittele juusto. Pese ja revi jääsalaatit ja rucolat lautasille. Annostele päälle kurkkuja, tomaattia, juustoa ja tonnikalaa. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin päälle.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5