Tonnikalapihvit ja sinappidippi

25.7.2008
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalapihvit ja sinappidippi

Ainekset

12 kappaletta
1 400 g perunoita
2 1 prk (185 g/140 g) tonnikalaa öljyssä
3 2 rkl kapriksia
4 0,5 dl tuoretta persiljaa
5 0,5 dl korppujauhoja
6 0,5 dl paahdettua sipulia
7 1 kananmuna
8 1 tl suolaa
9 0,25 tl mustapippuria
10 paistamiseen öljyä
Sinappidippi:
1 200 g kevytranskankermaa
2 2 rkl sitruunamehua
3 1 rkl sinappia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 92 g
Proteiinia 5 g 60 g
Rasvaa 4 g 54 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 392 4703
Energiaa kcal 94 1124

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita dipin ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin pihvien teon ajaksi. Keitä perunat kypsiksi kiehuvassa vedessä. Kuori ja soseuta haarukalla. Valuta tonnikalasta ja kapriksista liemi. Hienonna persilja ja kaprikset. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Tarkista maku, mausta suolalla ja pippurilla tarvittaessa. Kuumenna öljy ohukaispannulla ja paista pihvejä 2-3 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoa sinappidipin ja raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kala pihvi tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5