Tonnikalapatonki

20.7.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalapatonki

Ainekset

2 annosta
1 1 patonki
Täyte
1 1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 2 rkl sinappi-kurkkusalaattia
3 2 rkl majoneesia
4 1 rkl ranskankermaa tai kermaviiliä
5 2 rkl hienonnettua tilliä
6 Lisäksi jääsalaattia, tomaattia, kurkkua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 26 g
Proteiinia 20 g 41 g
Rasvaa 12 g 24 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 030 2060
Energiaa kcal 246 492

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Piknik, Lounas, Välipalat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa patonki pitkittäin halki. Valmista täyte. Valuta tonnikalasta öljy. Sekoita joukkoon sinappi-kurkkusalaatti, majoneesi, ranskankerma tai kermaviili sekä tilli.Levitä leivän väliin tonnikalatäyte ja aseta päälle jääsalaattia ja kurkku- ja tomaattiviipaleita. Leikkaa patonki paloiksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kala patonki tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5