Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikalapasteijat

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Isoa lehtitaikinalevyä (600 g)

Täyte

2 kpl
Tonnikalaa öljyssä (à 185/140 g)
3/4 dl
Mustia oliiveja viipaloituina
3 rkl
Chilikastiketta
3 rkl
Hienonnettua tilliä

Voiteluun

1 kpl
Kananmuna

Pinnalle

Unikonsiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kauli sulanut taikina suuremmaksi, noin 35 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Valuta öljy tonnikalasta ja kaada kulhoon muiden täyteainesten kanssa. Sekoita ainekset.

Leikkaa taikinalevy kahteentoista yhtä suureen palaan. Jaa täyte taikinapalojen keskelle. Nosta reunat palojen päälle ja nipistä kiinni. Käännä pasteijat, jolloin kiinnityskohdat jäävät alapuolelle. Voitele pasteijat vatkatulla munalla. Leikkaa terävällä veitsellä viiltoja pasteijoiden pintaan. Ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.11.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

42

175

1,9 g

0,3 g

1,7 g

1,5 g

0,1 g

4,2 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti Isoa lehtitaikinalevyä (600 g),

Unikonsiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli