Tonnikalapasteijat

26.11.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalapasteijat

Ainekset

12 kappaletta
1 1 paketti isoa lehtitaikinalevyä (600 g)
Täyte
1 2 prk tonnikalaa öljyssä (à 185/140 g)
2 0,75 dl mustia oliiveja viipaloituina
3 3 rkl chilikastiketta
4 3 rkl hienonnettua tilliä
Voiteluun
1 1 kananmuna
Pinnalle
1 unikonsiemeniä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 221 g
Proteiinia 8 g 94 g
Rasvaa 22 g 261 g
Kuitua 1 g 11 g
Energiaa kJ 1 252 15021
Energiaa kcal 299 3590

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: unikonsiemeniä

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kauli sulanut taikina suuremmaksi, noin 35 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Valuta öljy tonnikalasta ja kaada kulhoon muiden täyteainesten kanssa. Sekoita ainekset.

Leikkaa taikinalevy kahteentoista yhtä suureen palaan. Jaa täyte taikinapalojen keskelle. Nosta reunat palojen päälle ja nipistä kiinni. Käännä pasteijat, jolloin kiinnityskohdat jäävät alapuolelle. Voitele pasteijat vatkatulla munalla. Leikkaa terävällä veitsellä viiltoja pasteijoiden pintaan. Ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5