Tonnikalalla täytetyt letut

5.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalalla täytetyt letut

Ainekset

12 kappaletta
1 300 g ohukaisjauhetta
2 7 dl vettä
Täyte
1 2 prk tonnikalaa currykastikkeessa
2 1 prk raejuustoa
3 porkkanaraastetta (2 porkkanaa)

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 177 g
Proteiinia 14 g 167 g
Rasvaa 5 g 58 g
Kuitua 1 g 10 g
Energiaa kJ 666 7996
Energiaa kcal 159 1911

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista ohukaistaikina valmiista jauheesta. Mittaa vesi kulhoon ja sekoita jauhe joukkoon. Paista letut suurella pannulla ja tarjoile suolaisten täytteiden kanssa. Kata pöytään maustettua tonnikalaa, raejuustoa ja porkkanaraastetta. Jokainen ruokailija saa täyttää oman lettunsa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5