Tonnikalaleivät

27.4.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalaleivät

Ainekset

4 annosta
1 4 viipaletta ruisleipää
2 1 prk öljyyn säilöttyä, maustettua tonnikalaa
3 1 dl viipaloituja kivettömiä oliiveja
4 1 dl voimakasta juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 59 g
Proteiinia 16 g 62 g
Rasvaa 10 g 39 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 875 3499
Energiaa kcal 209 836

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Välipalat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta leivät leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Valuta tonnikalan öljystä suurin osa pois. Jaa tonnikala ja oliivit leiville. Ripottele päälle juustoraaste. Kytke päälle uunin grillivastukset.Paista leipiä 250-asteisen uunin ylätasolla muutama minuutti tai kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin. Tarjoa leivät runsaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kala tonnikala voileipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5