Tonnikala-spagettivuoka

21.7.2015
20 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikala-spagettivuoka

Helppo arkiruoka syntyy tonnikalasta ja spagetista. Lisää tonnikala-spagettivuoan päälle halutessasi öljytilkassa pyöräytettyjä lehtikaalin palasia. Ne rapeutuvat uunissa.

Ainekset

3 annosta
1 250 g spagettia
2 1 prk tonnikalaa öljyssä
3 1 prk (400 g) basilika-tomaattikastiketta
4 2 dl juustoraastetta
5 1 tl oreganoa
6 0,5 tl rouhittua mustapippuria
7 6 - 8 kirsikkatomaattia
8 (lehtikaalia)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 66 g 197 g
Proteiinia 34 g 102 g
Rasvaa 24 g 71 g
Kuitua 6 g 17 g
Energiaa kJ 2 572 7716
Energiaa kcal 615 1844

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: (lehtikaalia)

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Edullinen, Lounas
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä puolet spagetista pienen uunivuoan pohjalle. Lisää päälle tonnikala ja puolet kastikkeesta ja juustoraasteesta. Ripottele päälle oreganoa ja pippuria. Lisää toinen kerros spagettia, kastiketta ja juustoa. Pane pinnalle puolitetut tomaatit. Mausta. Lisää halutessasi vuoan pinnalle öljytilkassa pyöräytettyjä lehtikaalin palasia. Ne rapeutuvat uunissa. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pasta tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5