Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikala-riisipihvit

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Riisistä ja tonnikalasta valmistuu ruokaisat pihvit. Tarjoa tonnikalapihvit chilikastikkeen kanssa.

Ainekset

3 dl
Keitettyä riisiä (esim. basmati)
1 kpl
(200 g/150 g) öljyyn säilöttyä tonnikalaa
1 dl
Säilykemaissia
1 kpl
Kananmuna
2 rkl
Sitruunamehua
3 rkl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Silputtua basilikaa

Tarjoiluun

Makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Yhdistä kulhossa keitetty riisi, valutettu tonnikala, maissi, kananmuna ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi ja lisää jauhot, suola, pippuri ja basilika.

Nosta massasta kahden lusikan avulla nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Tasoita nokareet hieman ohuemmiksi. Paista pihvit kauniin värisiksi 225-asteisen uunin keskitasolla, noin 15 minuuttia. Tarjoa vastapaistettuina makean chilikastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.12.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.