Tonnikala-pinaattipiirakat

21.8.2014
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikala-pinaattipiirakat

Ainekset

6 kappaletta
1 1 paketti pakastepiirakkataikinaa (400 g)
2 1 prk tonnikalaa (185 g)
3 2 kananmunaa
4 100 g tuoretta pinaattia
5 suolaa
6 mustapippuria
Voiteluun
1 kananmuna

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 185 g
Proteiinia 14 g 82 g
Rasvaa 20 g 121 g
Kuitua 4 g 21 g
Energiaa kJ 1 510 9058
Energiaa kcal 361 2165

Reseptitiedot

Ruokavalio Sokeriton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Edullinen
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä munia 7 minuuttia. Höyrytä pinaattia tilkassa vettä noin 1 minuutti. Valuta ja hienonna. Sekoita täyte tonnikalasta, silputuista munista, pinaatista ja mausta se. Kauli taikina niin ohueksi levyksi, että saat levystä 6 torttumuotin kokoista palaa. Jaa täyte pohjille. Sulje piirakat muotilla. Voitele munalla ja paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kun piirakat ovat kauniin ruskeita.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5