Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikala-perunapihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vartissa valmistuvat tonnikala-perunapihvit syntyvät helposti ja edullisesti vain neljästä aineksesta. Hyödynnä tähän ruokaan esimerkiksi edellisen päivän perunamuusin jämät ja vähennä samalla ruokahävikkiä.

Ainekset

6 dl
Perunamuusia
200 g
Valkosipulituorejuustoa
1 kpl
(185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 kpl
Kananmunaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita perunasoseeseen tuorejuusto, valutettu tonnikala ja kananmunat. Muotoile massasta pieniä pihvejä. Paista pihvit molemmin puolin pannulla öljyssä kauniin ruskeiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

256

1071

14,0 g

6,0 g

16,8 g

1,8 g

1,0 g

14,8 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli