Tonnikala-pastalaatikko

27.4.2007
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikala-pastalaatikko

Tee helppo arkiruoka pastasta ja tonnikalasta. Annoksesta syntyy kuusi annosta; tonnikala-pastalaatikkoa voi myös pakastaa.

Ainekset

6 annosta
1 400 g pastaa (esim. perhospastaa)
2 2 prk tonnikalaa (öljyssä)
3 1 dl tilliä
4 1 pussi punaviinikastikeaineksia
5 2 dl ruokakermaa
6 2,5 dl vettä
7 1 tl mustapippuria
8 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 50 g 301 g
Proteiinia 22 g 135 g
Rasvaa 10 g 60 g
Kuitua 2 g 13 g
Energiaa kJ 1 656 9938
Energiaa kcal 396 2375

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Pastaruoat, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä pasta kypsäksi. Hienonna tilli. Valuta tonnikala öljystä ja sekoita uunivuossa pastan ja tillin kanssa. Sekoita kulhossa punaviinikastikeainekset, ruokakerma, vesi, pippuri ja suola. Kaada liemi vuokaan pastaseoksen päälle. Paista laatikkoa 30 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5