Tonnikala-katkarapupiirakka

27.12.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikala-katkarapupiirakka

Ainekset

8 annosta
Taikina
1 1,5 dl hiivaleipävehnäjauhoja
2 0,5 dl ruisjauhoja
3 125 g margariinia
4 1 dl maitorahkaa
Täyte
1 1 prk (160 /120 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 1 pussi (180 g) isoja kuorittuja katkarapuja
3 1,5 dl maitorahkaa
4 2 kananmunaa
5 0,5 dl juustoraastetta
6 2 rkl tomaattista chilikastiketta
7 ripaus suolaa
8 ripaus rouhittua mustaopippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 72 g
Proteiinia 15 g 117 g
Rasvaa 14 g 111 g
Kuitua 1 g 8 g
Energiaa kJ 922 7378
Energiaa kcal 220 1763

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset, Edullinen
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata katkaravut hyvissä ajoin pakkauksen ohjeen mukaan. Nypi kulhossa jauhot ja rasva. Lisää joukkoon rahka ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja nosta viileään täytteen teon ajaksi.

Valuta katkaravut ja tonnikala. Kauli taikinasta pohja ja siirrä se leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halk. 24 cm).

Sekoita kulhossa rahka, munat, juustoraaste ja mausteet ja lisää joukkoon katkaravut ja tonnikala. Levitä täyte pohjan päälle.

Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia tai, kunnes piirakka on täysin hyytynyt.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5