Tonnikala-kasvissalaatti

5.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikala-kasvissalaatti

Ainekset

2 annosta
1 1 prk tonnikalaa vedessä
2 250 g kirsikkatomaatteja
3 200 g pakastepapuja
4 1 ruukku jääsalaattia
5 1 keitetty muna
6 250 g raejuustoa
Kastike
1 1 rkl oliiviöljyä
2 2 tl sitruunan mehua
3 ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 28 g
Proteiinia 49 g 98 g
Rasvaa 14 g 29 g
Kuitua 7 g 14 g
Energiaa kJ 1 620 3240
Energiaa kcal 387 774

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Salaatit, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta tonnikala. Pese ja leikkaa tomaatit neljään osaan. Keitä pavut nopeasti kiehuvassa vedessä ja valuta huolellisesti. Revi lautasille salaatinlehdet ja nosta päälle tonnikala, tomaattilohkot, kiehautetut pavut sekä keitetyt munanpuolikkaat. Nosta raejuustoa pinnalle ja valuta päälle keskenään sekoitetut kastikkeen aineet.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5