Tonnikala-kaprispasta

25.8.2011
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikala-kaprispasta

Ainekset

4 annosta
1 1 purjo
2 2 prk (à 200/150 g) säilyketonnikalaa öljyssä
3 2 dl ruokakermaa
4 1 prk (99/65 g) pieniä kapriksia
5 2 rkl sitruunamehua
6 2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 400 g pastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 70 g 282 g
Proteiinia 33 g 132 g
Rasvaa 16 g 62 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 2 358 9430
Energiaa kcal 564 2254

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Valuta tonnikalapurkista öljyä pannulle ja kuullota siinä purjo pehmeäksi. Lisää kerma ja kiehauta.Valuta tonnikala ja kaprikset ja lisää ne pannuun. Mausta lopuksi sitruunanmehulla, persiljalla ja mustapippurilla.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa tonnikalakastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kala pasta tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5