Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikala-avokadosalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

2 kpl
(à 185/150 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 kpl
Avokadoa
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
100 g
Sinihomejuustoa
1 kpl
Ruukku jääsalaattia

Kastike

1 rkl
Punaviinietikkaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Sinappia
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta tonnikalat öljystä. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Lohko isoimmat kirsikkatomaatit ja puolita pienemmät. Paloittele sinihomejuusto.Revi salaatti vadille ja nostele muut ainekset lautaselle. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja pirskottele salaattiainesten päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.