Tonnikala-avokadosalaatti

25.12.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikala-avokadosalaatti

Ainekset

3 annosta
1 2 prk (à 185/150 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 2 avokadoa
3 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
4 100 g sinihomejuustoa
5 1 ruukku jääsalaattia
Kastike
1 1 rkl punaviinietikkaa
2 2 rkl oliiviöljyä
3 1 tl sinappia
4 ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 16 g
Proteiinia 27 g 81 g
Rasvaa 35 g 106 g
Kuitua 9 g 26 g
Energiaa kJ 1 871 5613
Energiaa kcal 447 1342

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta tonnikalat öljystä. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Lohko isoimmat kirsikkatomaatit ja puolita pienemmät. Paloittele sinihomejuusto.Revi salaatti vadille ja nostele muut ainekset lautaselle. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja pirskottele salaattiainesten päälle.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5