Tomaattisilli

4.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaattisilli

Ainekset

1 4 vähäsuolaista sillifileetä
2 1 - 2 sipulia
Kastike:
1 2 dl ketsuppia
2 1 - 2 rkl punaviinietikkaa
3 1 tl sokeria
4 ripaus suolaa ja valkopippuria
Väliin:
1 1 dl tillisilppua
2 1 tl kuivattua tai 1 rkl tuoretta rakuunaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 57 g
Proteiinia 7 g
Rasvaa 7 g
Kuitua 4 g
Energiaa kJ 1363
Energiaa kcal 326

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhdo sillifileet hyvin kylmässä vedessä 15 minuuttia liottaen, valuta ja kuivaa paperiin.Sekoita kastike ja mausta se makusi mukaan hapanimeläksi.Viipaloi sillifileet.Nosta ne sitten kulhoon ja valele kastike kerrosten väleihin. Mausta kerrokset samalla rakuunalla ja tillisilpulla.Mausta sillejä jääkaapissa seuraavaan päivään tai huoneenlämmössä 1-2 tuntia.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5