Tomaattisalaatti ja raejuustosalsa

21.7.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaattisalaatti ja raejuustosalsa

Ainekset

2 annosta
1 1 sipuli
2 1 rkl oliiviöljyä
3 1 tl valkoviinietikkaa
4 ripaus sokeria
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
7 3 isoa tomaattia
Raejuustosalsa
1 1 pieni herkkukurkku
2 1 dl raejuustoa
3 2 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 25 g
Proteiinia 9 g 18 g
Rasvaa 8 g 17 g
Kuitua 4 g 9 g
Energiaa kJ 688 1376
Energiaa kcal 164 329

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Nosta viipaleet kulhoon ja valuta päälle öljy, etikka ja mausteet. Sekoita ja anna maustua 5–10 minuuttia. Valmista raejuustosalsa. Hienonna kurkku ja sekoita raejuuston ja hienonnetun persiljan kanssa. Viipaloi tomaatit ja asettele lautaselle. Aseta päälle sipulirenkaat. Nostele päälle raejuustosalsa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: raejuusto tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5