Tomaattinen jauhelihakastike

19.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaattinen jauhelihakastike

Mausta jauhelihakastike tomaattimurskeella ja tarjoile pastan tai perunoiden kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 1 - 2 sipulia
3 1 rkl öljyä
4 2 rkl vehnäjauhoja
5 400 g tomaattimursketta
6 2 dl vettä
7 suolaa, sokeria ja mustapippurirouhetta
8 (1-3 valkosipulinkynttä)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 38 g
Proteiinia 22 g 88 g
Rasvaa 9 g 35 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 860 3441
Energiaa kcal 206 822

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja silppua sipulit paistinpannuun. Lisää öljy ja jauheliha. Ruskista liha ja sipulit sekoittaen kauniin ruskeiksi ja lisää jauhot. Sekoita ja lisää tomaattimurske sekä vesi.

Keitä kastiketta viitisen minuuttia, mausta se ja jatka keittämistä vielä toiset viisi minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5