Tomaatticouscous

29.8.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatticouscous

Ainekset

4 annosta
1 200 g paseerattua tomaattia
2 1,5 dl vettä
3 ripaus punaista chilirouhetta
4 0,5 punainen paprikaa
5 2,5 dl couscousia
6 1 tl suolaa
7 0,25 tl rouhittua mustapippuria
8 2 rkl oliiviöljyä
9 2 rkl sitruunamehua
10 tuoretta persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 152 g
Proteiinia 6 g 23 g
Rasvaa 8 g 30 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 029 4115
Energiaa kcal 246 983

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti, vesi, chilirouhe ja pieneksi pilkottu paprika. Lisää joukkoon couscous. Nosta kattila syrjään ja anna couscousin hautua kannen alla 5 minuuttia. Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi ja mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla, öljyllä, sitruunamehulla ja persiljalla. Tarjoile jauhelihapihvien kanssa.

© SOK
Avainsanat: couscous kuskus
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5