Tomaatti-yrttisydämet

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-yrttisydämet

Ainekset

12 kappaletta
1 400 g piirakkataikinaa
Täyte:
1 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
2 150 g ranskankermaa
3 2 munaa
4 1 tl timjamia
5 200 g fetajuustoa
6 0,5 dl tuoretta silputtua basilikaa
7 10 kirsikkatomaattia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 210 g
Proteiinia 7 g 79 g
Rasvaa 17 g 200 g
Kuitua 2 g 27 g
Energiaa kJ 1 032 12390
Energiaa kcal 247 2961

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kauli taikina ja painele pieniin piirasvuokiin. Valmista täyte. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita ranskankerma, munat ja timjami keskenään. Asettele taikinan päälle ensin murustettua fetajuustoa ja basilikasilppua. Kaada päälle muna-kermaseos. Painele pinnalle vielä kirsikkatomaatin puolikkaita. Kypsennä uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoile lämpiminä salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5