Tomaatti-vuohenjuustokeitto

21.7.2013
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Pehmeistä tomaateista hautuu maukas keitto. Tarjoa lisänä vuohenjuustoa.

Ainekset

2 annosta
1 500 g tomaatteja
2 1 sipuli
3 2 valkosipulinkynttä
4 1 rkl oliiviöljyä
5 2 dl kasvislientä
6 2 rkl tomaattisosetta
7 1 rkl fariinisokeria
8 0,5 tl timjamia
9 2 rkl pehmeää vuohenjuustoa
Pinnalle
1 pehmeää vuohenjuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 36 g
Proteiinia 10 g 19 g
Rasvaa 16 g 32 g
Kuitua 4 g 8 g
Energiaa kJ 1 082 2165
Energiaa kcal 258 517

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: pehmeää vuohenjuustoa

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise ja pilko tomaatit ja poista kannat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuli öljyssä. Lisää tomaatit, kasvisliemi ja tomaattisose. Keitä 10 minuuttia.

Mausta keitto fariinisokerilla ja timjamilla, lisää juusto. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Tarjoa lisänä vuohenjuustoa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5