Tomaatti-uunikala

20.10.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-uunikala

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (4 x 100 g) pakasteseitiä annospaloina
2 suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 3 tomaattia
4 2 rkl öljyä
5 3 vaaleaa leipäviipaletta
6 3 rkl voimakasta juustoraastetta
7 tuoretta hienonnettua basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 50 g
Proteiinia 21 g 84 g
Rasvaa 10 g 40 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 942 3766
Energiaa kcal 225 900

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia. Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle. Pirskota päälle öljy. Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle. Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kala seiti tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5