Tomaatti-seitipasta

28.10.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-seitipasta

Ainekset

4 annosta
1 300 g pakasteseitikuutioita
2 250 g pastaa
3 2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
4 1 ruukku ruohosipulia
5 3 rkl öljyä
6 2 rkl kuivattua timjamia
7 3 rkl öljyä
8 3 tl chilimausteseosta
9 2 tl sitruunamehua
10 juustoraastetta halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 44 g 177 g
Proteiinia 20 g 81 g
Rasvaa 24 g 94 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 968 7871
Energiaa kcal 470 1881

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata seitikuutiot. Keitä pasta kypsäksi ja valuta keitinvedestä. Valuta aurinkokuivatut tomaatit öljystä. Hienonna ruohosipuli. Kuumenna öljy wokkipannussa. Lisää öljyyn timjami ja chili. Kuumenna hetki sekoittaen. Lisää ruohosipuli, kala- ja tomaattipalat. Sekoita ja paista noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Mausta sitruunamehulla, lisää suolaa tarvittaessa. Lisää lopuksi keitetty pasta ja sekoita. Tarjoa halutessasi juustoraasteen kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5