Tomaatti-rucolatahna

23.3.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
 Tomaatti-rucolatahna

Maitorahka on monipuolinen raaka-aine. Tee rahkasta maukasta tomaatti-rucolatahnaa, joka sopii dippikastikkeeksi kasviksille ja levitteeksi leiville.

Ainekset

6 annosta
1 1 prk (250 g) maitorahkaa
2 2 rkl maitoa
3 25 g rucolaa
4 2 rkl hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia
5 1 rkl juoksevaa hunajaa
6 ripaus suolaa
7 rkl rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 29 g
Proteiinia 4 g 27 g
Rasvaa 1 g 4 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 190 1139
Energiaa kcal 45 272

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Notkista rahka maidolla. Huuhtele ja hienonna rucola. Sekoita rucolasilppu aurinkokuivattujen tomaattien ja mausteiden kanssa rahkaan.

Vinkki: Tahna sopii dippikastikkeeksi kasviksille ja levitteeksi leiville.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5