Tomaatti-pestokeitto

18.1.2015
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-pestokeitto

Tomaattikeitto saa makua pestosta ja valkosipulista. Tarjoa tomaatti-pestokeitto ranskankermanokareen kera.

Ainekset

4 annosta
1 1 kpl sipuli
2 1 rkl oliiviöljyä
3 2 kpl valkosipulinkynttä
4 4 rkl punaista pestokastiketta
5 2 prk (à 400/260 g) säilykekirsikkatomaatteja
6 2 dl vettä
7 1 kpl kasvisliemikuutio
8 1 prk (150 g) ranskankermaa
9 2 rkl fariinisokeria
10 ripaus suolaa
11 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 56 g
Proteiinia 2 g 9 g
Rasvaa 22 g 87 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 105 4421
Energiaa kcal 264 1057

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Lounas
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä kattilassa. Lisää kuoritut ja murskatut valkosipulinkynnet, pestokastike ja säilyketomaatit. Huuhtele purkit vedellä ja lisää neste kattilaan. Murenna joukkoon liemikuutio. Anna kiehua 10–15 minuuttia.

Lisää nokare ranskankermaa ja mausteet. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Kuumenna ja tarjoa lopun ranskankerman kanssa.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pesto tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5