Tomaatti-parmesaaniperunamuusi

18.1.2015
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunamuusi

Perunamuusi saa uutta pirteää makua aurinkokuivatuista tomaateista ja parmesaanijuustosta. Lisää tomaattikuutiot ja juustoraaste valmiin perunamuusin joukkoon. Katso tomaatti-parmesaaniperunamuusin ohje!

Ainekset

8 annosta
1 1,5 kg jauhoisia perunoita, esim. Rosamunda
2 1 tl suolaa
3 3 dl keitinlientä tai maitoa
4 50 g voita (halutessasi)
5 1 dl aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
6 1 dl parmesaaniraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 228 g
Proteiinia 6 g 52 g
Rasvaa 10 g 80 g
Kuitua 2 g 18 g
Energiaa kJ 976 7808
Energiaa kcal 233 1866

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese, kuori ja leikkaa perunat paloiksi. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi, noin 15 minuuttia. Valuta keitinvesi pois, säästä halutessasi osa notkistukseen. Soseuta perunat sähkövatkaimella. Lisää suola ja maitoa tai keitinlientä niin paljon, että saat pehmeän muusin. Lisää halutessasi nokare voita. Sekoita tomaattikuutiot ja parmesaaniraaste muusin joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5