Tomaatti-palsternakkapaistos

11.9.2007
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-palsternakkapaistos

Ainekset

10 annosta
1 1,2 kg palsternakkaa
2 750 g perunoita
3 450 g tomaatteja
4 300 g purjosipulia
5 1,5 dl täysjyväriisiä tai kuorittua tattaria
6 5 rkl rakuunaa
Mausteliemi:
1 2,2 l vettä
2 5 rkl kasvisliemijauhetta
3 450 g tomaattimurskaa
4 2 tl mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 41 g 410 g
Proteiinia 4 g 44 g
Rasvaa 2 g 18 g
Kuitua 8 g 83 g
Energiaa kJ 854 8540
Energiaa kcal 204 2041

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori perunat, palsternakat ja viipaloi ne. Viipaloi myös tomaatti ja purjosipuli. Levitä uunivuoan pohjalle riisi tai tattari ja sitten kerroksittain perunat, palsternakat ja purjosipuli. Laita kerrosten väliin rakuunaa. Sekoita liemi ja kaada se kasvisten päälle. Lisää lopuksi päällimmäiseksi tomaattiviipaleet. Paista vuokaa 190 asteisessa uunissa noin 55 minuuttia. Painele tomaattiviipaleita kerran paistamisen aikana.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5