Tomaatti-mozzarella-ciabatta

28.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-mozzarella-ciabatta

Ainekset

2 kappaletta
1 7 rkl punaista pestoa
2 2 tl oreganoa
3 1 ciabatta-leipä
4 200 g mozzarellaa
5 2 tomaattia
6 1 kypsä avokado
7 25 g (1/2 ruukkua) rucolaa
Koristeluun:
1 rucolaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 34 g
Proteiinia 22 g 44 g
Rasvaa 54 g 108 g
Kuitua 6 g 12 g
Energiaa kJ 2 688 5375
Energiaa kcal 642 1285

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Piknik, Lounas, Välipalat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise ciabatta kahtia. Sekoita pesto ja oregano keskenään. Voitele ciabatan puolikkaat seoksella. Leikkaa mozzarella noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi tomaatit. Kuori ja viipaloi avokado. Lado ciabatan päälle ensin tomaatti- ja avokadoviipaleita, sitten mozzarellaa. Aseta päälle rucolaa. Kuorruta uunissa noin 5 minuuttia. Koristele halutessasi tuoreella rucolalla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5