Tomaatti-makkaravuoka

26.12.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-makkaravuoka

Ainekset

5 annosta
1 2 viipaletta vaaleaa leipää
2 1 rkl öljyä
3 0,5 dl parmesaaniraastetta
4 1 valkosipulin kynsi
5 0,25 tl suolaa
6 0,25 tl mustapippurirouhetta
7 6 tomaattia
8 400 g lenkkimakkaraa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 81 g
Proteiinia 11 g 53 g
Rasvaa 19 g 97 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 181 5904
Energiaa kcal 282 1411

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna leipäviipaleet monitoimikoneessa, lisää öljy, parmesaaniraaste, kuorittu valkosipulinkynsi, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi. Pese ja lohko tomaatit. Nosta lohkot uunivuokaan ja ripottele leivänmuruseos pinnalle. Kuori lenkkimakkara ja leikkaa pintaan viillot lähes pohjaan asti. Nosta makkara tomaattien päälle. Kypsennä tomaatti-makkaravuokaa 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lenkkimakkara vuoka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5