Tomaatti-kasvisvokki

29.7.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-kasvisvokki

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 300 g valkokaalia
3 1 prk (220 g/140 g) säilykeananasta renkaina
4 10 kirsikkatomaattia
5 2 rkl öljyä
6 pala tuoretta inkivääriä
7 2 rkl soijakastiketta
8 3 rkl makeaa chilikastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 63 g
Proteiinia 2 g 8 g
Rasvaa 7 g 28 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 576 2306
Energiaa kcal 138 551

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Kiinalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele vokkikasvikset. Kuumenna öljy vokissa tai muurinpohjapannussa. Lisää sipuli ja kaalisuikaleet ja kääntele niitä kuumassa pannussa muutama minuutti.

Lisää ananas ja mausteet ja kuumenna. Lisää tomaatit ja tarkista maku. Tarjoa paistettujen tai grillattujen possuleikkeiden kanssa.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5