Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-kasvisvokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
300 g
Valkokaalia
1 kpl
(220 g/140 g) säilykeananasta renkaina
10 kpl
Kirsikkatomaattia
2 rkl
Öljyä
Pala tuoretta inkivääriä
2 rkl
Soijakastiketta
3 rkl
Makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele vokkikasvikset. Kuumenna öljy vokissa tai muurinpohjapannussa. Lisää sipuli ja kaalisuikaleet ja kääntele niitä kuumassa pannussa muutama minuutti.

Lisää ananas ja mausteet ja kuumenna. Lisää tomaatit ja tarkista maku. Tarjoa paistettujen tai grillattujen possuleikkeiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 29.7.2013
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

160

670

7,5 g

0,5 g

17,3 g

16,0 g

4,8 g

2,5 g

1,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala tuoretta inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli