Tomaatti-kasvispaistos

25.10.2011
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-kasvispaistos

Ainekset

4 annosta
1 4 isoa tomaattia
2 1 kesäkurpitsa
3 1 paketti (150 g) vuohenjuustoa
4 0,5 ruukkua basilikaa
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
7 2 rkl oliiviöljyä
8 1 dl leivänmuruja
9 3 rkl parmesaaniraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 70 g
Proteiinia 11 g 44 g
Rasvaa 17 g 68 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 1 133 4531
Energiaa kcal 271 1083

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese tomaatit ja poista kannat. Leikkaa kesäkurpitsan kanssa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi vuohenjuusto. Hienonna basilika. Asettele tomaatit, kesäkurpitsat ja vuohenjuustot lomittain kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Ripottele väleihin hienonnettua basilikaa ja mausteita. Lorauta päälle öljy ja ripottele pinnalle leivänmurut ja parmesaaniraaste. Kypsennä vuokaa 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5