Tomaatti-kaprislohi

25.12.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-kaprislohi

Ainekset

4 annosta
1 800 g lohifileetä
2 1 tl suolaa
3 ripaus rouhittua valkopippuria
4 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
5 2 rkl kapriksia
6 1 tl kuivattua basilikaa
7 1 dl voimakasta juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 21 g
Proteiinia 42 g 166 g
Rasvaa 32 g 127 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 982 7927
Energiaa kcal 474 1895

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista lohifileestä ruodot. Nosta filee voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Mausta filee suolalla ja pippurilla.Anna tomaattimurskan valua siivilässä noin 10 minuuttia, jotta suurin osa nesteestä poistuu.Murskaa kaprikset ja sekoita basilikan ja juustoraasteen kanssa tomaattimurskan joukkoon. Levitä tomaattiseos fileen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee uunilohi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5