Tomaatti-kalakääröt

4.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-kalakääröt

Ainekset

1 4 turskafileetä ( tai muuta valkoista kalaa)
2 1 tl merisuolaa ja mustapippuria
3 nippu ruohosipulia
4 4 - 8 keskikokoista tomaattia
5 1 rkl oliiviöljyä
6 0,5 tl valkosipulisuolaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 17 g
Proteiinia 106 g
Rasvaa 19 g
Kuitua 7 g
Energiaa kJ 2835
Energiaa kcal 678

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mausta kalafileet suolalla, pippurilla ja sipulisilpulla. Halkaise ne pituussuunnassa kahtia, jos ne ovat isoja.Pistele huuhdotut tomaatit. Kiedo kalafilee tai fileen puolikas kunkin tomaatin ympärille ja kiinnitä tikulla. Nosta kääröt vuokaan tai folioarkille, voitele öljyllä ja mausta valkosipulisuolalla.Kypsennä uunissa tai grillissä. Kypsennysaika on välineestä riippuen 20-10 minuuttia.Tarjoa lisänä paistettuja palloperunoita (pakaste) ja kasviksia.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: kala tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5