Tomaatti-juustokeitto

19.1.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-juustokeitto

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 5 valkosipulinkynttä
3 2 rkl öljyä
4 4 viipaletta vehnäleipää
5 1 prk tomaattimurskaa
6 1 l vettä
7 1 kasvisliemikuutio
8 2 tl paprikajauhetta
9 0,5 tl mustapippuria
10 0,5 tl suolaa
11 2 tl sokeria
12 100 g tuorejuustoa
13 2 tl kuivattua basilikaa tai 1/2 dl tuoretta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 85 g
Proteiinia 5 g 19 g
Rasvaa 12 g 50 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 906 3624
Energiaa kcal 216 866

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Hauduta öljyssä. Paloittele leivät pieniksi paloiksi. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, leipäpalat ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä puoli tuntia. Lisää juusto ja yrtti. Kuumenna keitto, älä enää keitä. Tarjoile.Voit paahtaa halutessasi leipäkuutioita keiton pinnalle koristeeksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5