Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-halloumisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
Tomaatteja
1 kpl
(200 g) halloumijuustoa
1 kpl
Punasipuli
2 rkl
Kapriksia
2 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Valkoviinietikkaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi tomaatit ja halloumijuusto. Grillaa halloumiviipaleet nopeasti parilapannulla tai grillissä.Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita sipulit, kaprikset, oliiviöljy ja valkoviinietikka.Nostele tarjoiluvadille lomittain tomaatteja ja halloumiviipaleita. Pirskota päälle sipuli-kaprisseos. Rouhi pinnalle mausteeksi mustapippuria.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.5.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.