Tomaatti-anjovispasta

24.8.2015
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-anjovispasta

Pasta puttanesca eli tomaatti-anjovispasta syntyy helposti kotikeittiössäkin. Valitse makusi mukaan tagliatelleä tai spagettia. Lisää pastan pinnalle lopuksi persiljasilppua ja parmesaaniraastetta.

Ainekset

4 annosta
1 300 - 400 g tagliatellea tai spagettia
2 250 g kirsikkatomaatteja
3 1 iso sipuli
4 3 valkosipulin kynttä
5 6 - 8 anjovisfileetä
6 2 - 3 rkl oliiviöljyä
7 0,5 tl chilimausteseosta tai rouhetta
8 1 dl kivettömiä oliiveja
9 ripaus mustapippuria
10 3 rkl persiljasilppua
11 parmesaaniraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 72 g 289 g
Proteiinia 14 g 58 g
Rasvaa 14 g 57 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 2 004 8017
Energiaa kcal 479 1916

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: parmesaaniraastetta

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Lounas
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puolita tomaatit. Silppua sipulit. Paloittele anjovisfileet. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää chili, tomaatit ja anjovikset. Kuumenna hetki sekoitellen.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kääntele sekaan oliivit ja tomaatti-anjovisseos. Mausta mustapippurilla. Lisää pinnalle persiljasilppua ja parmesaaniraastetta.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5