Toast Skagen

21.4.2014
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Toast Skagen

Toast Skagenit eli klassiset ruotsalaiset katkarapuleivät on helppo valmistaa myös kotona. Koristele herkulliset leivät sitruunalla ja tillillä.

Ainekset

2 annosta
1 2 - 4 viipaletta paahtoleipää
2 1 rkl voita
3 180 g isoja katkarapuja
4 2 rkl majoneesia
5 2 rkl ranskankermaa
6 0,5 tl sinappia
7 2 tl sitruunamehua
8 2 rkl tillisilppua
9 0,25 tl suolaa
10 musta- tai roseepippuria
11 4 sitruunaviipaletta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 52 g
Proteiinia 18 g 35 g
Rasvaa 18 g 35 g
Kuitua 2 g 4 g
Energiaa kJ 1 399 2798
Energiaa kcal 334 669

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata katkaravut siivilässä. Sekoita kastike majoneesista ja ranskankermasta. Mausta sinapilla, sitruunalla, tillisilpulla ja suolalla.

Poista leivistä halutessasi kuoret. Pieniä pyöreitä leipiä saa leikattua kätevästi lasia muottina käyttämällä. Paista leivät molemmin puolin voissa. Sekoita katkaravut kastikkeeseen. Kokoa leivät ja rouhi pinnalle pippuria. Koristele sitruunalla ja tillillä.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5