Tillivoiperunat

21.7.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tillivoiperunat

Ainekset

4 annosta
1 700 g perunoita
2 50 g voita
3 3 rkl hienonnettua tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 109 g
Proteiinia 4 g 14 g
Rasvaa 10 g 42 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 925 3699
Energiaa kcal 221 884

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese, kuori tarvittaessa ja paloittele perunat. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja höyrytä kuiviksi. Lisää joukkoon voi ja hienonnettu tilli. Kääntele perunoita kunnes voi on sulanut.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5