Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tillivoiperunat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Perunoita
50 g
Voita
3 rkl
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese, kuori tarvittaessa ja paloittele perunat. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja höyrytä kuiviksi. Lisää joukkoon voi ja hienonnettu tilli. Kääntele perunoita kunnes voi on sulanut.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

225

940

10,5 g

6,5 g

27,3 g

1,0 g

1,8 g

3,5 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli