Thaimakkarakastike

19.9.2014
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Thaimakkarakastike

Perinteinen makkarakastike saa thaimaalaisen säväyksen currytahnasta ja kookosmaidosta. Ripottele kastikkeen joukkoon halutessasi hienonnettua persiljaa.

Ainekset

1 500 g lenkkimakkaraa
2 1 sipuli
3 3 porkkanaa
4 1 rkl öljyä
5 3 rkl punaista currytahnaa
6 1 prk (400 g) kookosmaitoa
7 2 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 67 g
Proteiinia 61 g
Rasvaa 195 g
Kuitua 7 g
Energiaa kJ 9412
Energiaa kcal 2250

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Thaimaalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori makkarat ja halkaise pituussuunnassa. Leikkaa vinottain viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja halkaise porkkanat. Leikkaa vinottain ohuiksi viipaleiksi. Paahda teflonpannulla makkaraviipaleet ja siirrä syrjään. Lisää pannulle loraus öljyä ja sipulit sekä porkkanat. Kääntele hetki. Lisää pannulle currytahna, kookosmaito ja makkarat. Keitä muutama minuutti. Ripottele joukkoon hienonnettu persilja.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5