Thaimaalainen pyttipannu

12.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Thaimaalainen pyttipannu

Ainekset

4 annosta
1 1 l keitettyä riisiä
2 0,5 dl öljyä
3 1 pieni purjo tai nippu kevätsipuleita
4 200 g siitakesieniä
5 1 - 2 rkl kala- tai osterikastiketta
6 1 - 2 rkl hunajaa tai ruokosokeria
7 1 tl tabascoa
8 2 - 3 valkosipulin kynttä
Lisäksi:
1 4 - 5 banaania
2 200 g kypsää lihaa, kalaa tai katkarapuja
3 paprikaa
Koristeluun:
1 paahdettuja tai öljyssä paistettuja maapähkinöitä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 91 g 365 g
Proteiinia 15 g 61 g
Rasvaa 14 g 54 g
Kuitua 6 g 26 g
Energiaa kJ 2 314 9258
Energiaa kcal 553 2213

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset
Makuja maailmalta Thaimaalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhdo tai puhdista sienet. Halkaise niistä suurimmat. Hienonna sipuli.Kuumenna vokkipannu ja lisää siihen öljy. Kypsennä sienet ja sipulisilppu koko ajan sekoittaen. Lisää riisi ja anna ruskistua hiukan. Mausta seos huolella.Kuori ja viipaloi banaanit. Kypsennä viipaleet erikseen öljyssä paistinpannussa ja lisää riisin sekaan.Lisää joukkoon vielä kypsää, kuutioitua lihaa tai kalaa, katkarapuja ja hienonnettua paprikaa. Kuumenna ja sekoita. Koristele.Tarjoa suoraan vokista.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5