Thaimaalainen mango-nuudelisalaatti

26.9.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Thaimaalainen mango-nuudelisalaatti

Mango kuuluu thaisalaattiin. Lisää Aasian makuja saat maustamalla katkaravut valmiilla currytahnalla.

Ainekset

4 annosta
1 1 mango
2 1 porkkana
3 0,5 kiinankaalia
4 100 g riisinuudeleita
5 5 dl vettä
6 1 pussi (180 g) isoja pakastekatkarapuja
7 2 rkl öljyä
8 1 limen mehu
9 2 rkl vihreää currytahnaa
10 1 rkl sokeria
11 1 tl soijakastiketta
12 1 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 52 g
Proteiinia 10 g 38 g
Rasvaa 8 g 32 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 690 2761
Energiaa kcal 165 660

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset
Makuja maailmalta Thaimaalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi mango. Suikaloi porkkana ja kiinankaali. Yhdistä mango ja kasvikset kulhossa.

Kiehauta vesi ja keitä nuudeleita 3–5 minuuttia. Siivilöi ja huuhtele kylmällä vedellä.

Paista katkarapuja öljyssä pannulla 2 minuuttia. Lisää limen mehu, currytahna, sokeri, soijakastike ja suola. Kiehauta kunnes sokeri liukenee. Siirrä sivuun.

Sekoita nuudelit ja katkaravut mango-kasvisseokseen.

Teksti:
Kuvat: Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5