Thaimaalainen lohipata

25.9.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Thaimaalainen lohipata

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (300 g) pakastelohikuutioita
2 pala purjoa
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 rkl öljyä
5 1 rkl punaista currytahnaa
6 1 prk (400 ml) kookosmaitoa
7 1 pussi (200 g) pakasteparsakaalia
8 0,5 limetin mehu

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 17 g
Proteiinia 18 g 74 g
Rasvaa 35 g 140 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 684 6737
Energiaa kcal 402 1610

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Thaimaalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise purjopala ja huuhtele huolella. Suikaloi purjo ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon currytahna, kookosmaito ja lohipalat. Kiehauta liemi. Lisää joukkoon parsakaalit ja anna padan kiehua 5 minuuttia. Mausta limetin mehulla. Tarjoile lisäkkeenä keitettyä jasmiiniriisiä.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5